ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέα παράταση για τη λειτουργία του Mega έδωσε το ΣτΕ

mega-10

Δεκτή έκανε το Συμβούλιο της Επικρατείας την αίτηση του τηλεοπτικού σταθμού Mega με τη οποία ζητούσε την αναστολή της απόφασης του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου (ΕΣΡ) που έριχνε μαύρο στη λειτουργία του.
Το Τμήμα Αναστολών του ΣτΕ, σε σχηματισμό Ολομέλειας, έκανε δεκτή την αίτηση αναστολής του Mega (101/2018) δίνοντας νέα παράταση στη λειτουργία του σταθμού μέχρι να κριθεί η κύρια αίτηση που έχει καταθέσει ο τηλεοπτικός σταθμός. Η συζήτηση της κύριας αίτησης έχει προσδιοριστεί για τις 4 Μαΐου του 2018.

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top