ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέα Υόρκη: Αυτοκίνητο πέφτει σε πεζούς στην Τάιμς Σκουέρ

A vehicle that struck pedestrians and later crashed is seen on the sidewalk in New York City, U.S., May 18, 2017. REUTERS/Mike Segar

Αυτοκίνητο έπεσε με ταχύτητα σε πεζούς στην Τάιμς Σκουέρ της Νέας Υόρκης σκοτώνοντας ένα άτομο και τραυματίζοντας πάνω από δέκα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι το περιστατικό δεν φαίνεται να είναι τρομοκρατική πράξη που έγινε περίπου στις 12 τοπική ώρα.
Σύμφωνα με την πυροσβεστική οι τραυματίες ανέρχονται σε 13.
Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι, πολλοί από αυτούς τουρίστες από όλο τον κόσμο, περνούν καθημερινά από το σημείο, που είναι η καρδιά της περιοχής Μπροντγουέι.
Οι μάρτυρες είπαν ότι ο οδηγός έριξε το κόκκινο Honda πάνω στο πεζοδρόμιο, χτυπώντας πεζούς. Το αυτοκίνητο προσέκρουσε σε κολώνα και σταμάτησε στη γωνία 45ης Οδού και Μπροντγουέι πριν η αστυνομία απομακρύνει τον οδηγό.
Η τηλεόραση έδειξε τους αστυνομικούς να βάζουν έναν άντρα με σκούρα ρούχα σε αστυνομικό αυτοκίνητο.
Σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης ο ύποπτος είναι 26χρονος από το Μπρονξ.

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top