ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νίκος Μπίστης: Είναι συνεπείς ψηφίζοντας «παρών» όσοι από την αντιπολίτευση βρίσκουν θετική τη συμφωνία

BistisNikos

«Τυπικά, έχουν δίκιο όσοι ισχυρίζονται ότι η πρόταση μομφής αναφέρεται στο σύνολο της κυβερνητικής πολιτικής. Ουσιαστικά – και αρκούν πέντε λεπτά παρακολούθησης στη Βουλή για να το αντιληφθούν – αφορά σε ένα και μόνο θέμα: το μακεδονικό», αναφέρει σε δήλωσή του ο πρώην υφυπουργός Εσωτερικών Νίκος Μπίστης και προσθέτει: «Με το αίτημα να μην υπογραφεί η συμφωνία στις Πρέσπες συνέδεσε η ΝΔ την πρόταση της. Είχε όλο τον χρόνο να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας για την οικονομική, κοινωνική και άλλη πολιτική της κυβέρνησης. Δεν το έκανε. Και θέλει τώρα να σύρει – και φοβάμαι ότι αυτό ειναι το μόνο που θα πετύχει- την ελάσσονα αντιπολιτευση σε ψήφο δηλωτική απόρριψης της συμφωνίας. Γιατί αυτό θα καταλάβουν οι πολίτες. Και πολύ καλά θα το καταλάβουν».

«Νομίζω», καταλήγει στη δήλωσή του ο κ.Μπίστης, «ότι όσοι από την αντιπολίτευση βρίσκουν θετική τη συμφωνία, αλλά κατά τα άλλα διαφωνούν με την γενική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, είναι συνεπείς ψηφίζοντας «παρών»».

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top