ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ν. Ανδρουλάκης: Κακώς ο διορισμός της ΚΕ- Να ονομασθεί προσωρινή

Androulakis_Kinima Allagis

Ο Νίκος Ανδρουλάκης  στην ομιλία του  εξέφρασε την διαφωνία του  για τον διορισμό της Κεντρικής Επιτροπής , τονίζοντας  ότι δόθηκε λάθος μήνυμα στον ελληνικό λαό η εικόνα διαμοιρασμού της παράταξης. «Έπρεπε να είχε προκριθεί μια δημοκρατική διαδικασία με τους χιλιάδες ανθρώπους που μας τίμησαν, είτε μέσω των συνέδρων είτε μέσω της βάσης για να επιλέξουν αυτοί τους αντιπροσώπους τους και μάλιστα να βάλουμε και κάποιες δικλίδες ασφαλείας να υπάρχει πολυφωνία. Όχι όμως να υπάρχει διορισμός. «Ήταν ένα λάθος μήνυμα προς την Ελληνική κοινωνία που δεν βοηθάει στην προσπάθεια που κάνουμε», τόνισε.

Πρότεινε υυτή η Κεντρική Επιτροπή να ονομασθεί ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ και να είναι μια δέσμευση ότι θα μείνουμε όλοι ενωμένοι, θα δώσουμε τη μάχη των βουλευτικών εκλογών. «Την επόμενη μέρα να κάνουμε ένα συνέδριο πραγματικό», πρόσθεσε

Αναφερόμενος στο θέμα των μετεκλογικών συνεργασιών, ο κ. Ανδρουλάκης, είπε πως στο ερώτημα που τίθεται, κυρίως από τα ΜΜΕ εάν θα συνεργαστούμε με τη ΝΔ ή τον ΣΥΡΙΖΑ, «εμείς απαντάμε με ένα άλλο δίλλημα καθαρό και έντιμο.

Όποιος θέλει το Κίνημα Αλλαγής να είναι κυβερνητική δύναμη που θα εγγυάται τη σταθερότητα, το σεβασμό στους θεσμούς και τη δημοκρατία, ας ψηφίσει το Κίνημα Αλλαγής.

Εάν θέλουν οι πολίτες να κυβερνήσουμε, ας μας τιμήσουν με την ψήφο τους . Εάν το βράδυ των εθνικών εκλογών επικροτήσουν το Κίνημα Αλλαγής είμαστε έτοιμοι να παίξουμε το ρόλο αυτό με καθαρή προγραμματική συμφωνία και ιεραρχημένες προοδευτικές προτεραιότητες. Αν όμως το αποτέλεσμα είμαι διαφορετικό το Κίνημα Αλλαγής οφείλει να βρεθεί στην αντιπολίτευση.Όχι εξουσία για την εξουσία. Ας αφήσουμε τη μιζέρια και τα ψευτοδιλήμματα.

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top