ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι εκπρόσωποι του Γιώργου Καμίνη στην Κ. Ε. του Κινήματος Αλλαγής

kaminis-sinedrio

Με το σύνθημα «ανανέωση στην πράξη» και με βασική προτεραιότητα την ανάγκη να βγουν μπροστά τα νέα στελέχη της παράταξης, κάτι που αποτελεί και προσωπικό στοίχημα του δημάρχου Αθηναίων και μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου, Γιώργου Καμίνη, κατατέθηκε από το “Δίκτυο – Ανανέωση» ο κατάλογος με τα 30 στελέχη που θα εκπροσωπούν το δίκτυο στην Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής.

Στη λίστα περιλαμβάνονται επί το πλείστον στελέχη με πολιτική εμπειρία που αποτελούν τη νέα γενιά της παράταξης και δραστηριοποιούνται με επιτυχία στον επαγγελματικό στίβο, όπως ο επιχειρηματίας Οδυσσέας Κορακίδης, ο γιατρός και στενός συνεργάτης του δημάρχου, Στέφανος Παραστατίδης, ο οποίος δραστηριοποιείται στη Β.Ελλάδα, ο φαρμακοποιός και πρώην βουλευτής Φραγκίσκος Παρασύρης, ο πανεπιστημιακός Γιάννης Χαραλαμπόπουλος, ο πολεοδόμος μηχανικός Γιώργος Τσούμας και τα πρώην στελέχη της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, ο πρώην γραμματέας της Βασίλης Κίτσιος (πολ. μηχανικός), ο Θάνος Χουντάλας (πολ.μηχανικός) και ο Αντώνης Γκριμώτσης (επιχειρηματίας). Ανερχόμενα στελέχη θεωρούνται ο οικονομολόγος Πασχάλης Αγανίδης, ο υποψ. διδάκτορας πολιτικής επιστήμης Μάνθος Λυδάκης (στέλεχος Περιφέρειας Κρήτης), ο δικηγόρος Μιχάλης Παττακός (με ισχυρά ερείσματα στο Χαλάνδρι), ο διδάκτορας φιλοσοφίας Κωνσταντίνος Μαρίνος καθώς και οι κυρίες Ευτυχία Θάνου (νομικός με ειδίκευση στο φορολογικό δίκαιο), Ντίνα Σπυρόπουλου (γεωπόνος) και Άννα Παπαδοπούλου (δικηγόρος, πρώην γραμματέας ΠΑΣΠ Νομικής). Από τη Β. Ελλάδα, εκτός από τον κ. Παραστατίδη, συμμετέχουν στελέχη όπως ο Μπάμπης Παπαιωάννου (στέλεχος της ΓΓ Νέας Γενιάς), ο οικονομολόγος Περικλής Αλιφέρης, ο εκπαιδευτικοί Ευρυβιάδης Ελευθεριάδης και Κώστας Νικολόπουλος, ο δικηγόρος Γιώργος Χιονίδης και οι κυρίες Μαρία Κυριακίδου και Δήμητρα Φαρμάκη.

Παράλληλα, στη λίστα περιλαμβάνονται έμπειρα αλλά και ανερχόμενα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όπως ο δήμαρχος Αμφιλοχίας και επικεφαλής της παράταξης των δημάρχων που προέρχονται από το Κίνημα Αλλαγής στην ΚΕΔΕ, Απόστολος Κοιμήσης, ο αντιδήμαρχος Ιωαννίνων, Νίκος Γκόλας, καθώς και οι αντιδήμαρχοι Αθηναίων, Γιώργος Μπρούλιας, Μαρία Στρατηγάκη, Νέλλυ Παπαχελά. Μεταξύ των μελών του “Δικτύου Ανανέωση” στην Κεντρική Επιτροπή συμμετέχει και η πρώην ευρωβουλευτής Άννα Καραμάνου.

Στο στενό επιτελείο του Γιώργου Καμίνη για τη δραστηριότητά του στο Κίνημα Αλλαγής, συμμετέχουν ο Οδυσσέας Κορακίδης, ο Γιώργος Τσούμας για τα οργανωτικά, η επί σειρά ετών στενή του συνεργάτιδα Μαργαρίτα Παναγιωτοπούλου και ο συνεργάτης του δημάρχου σε θέματα επικοινωνιακής στρατηγικής Βαγγέλης Τσόγκας.

Αναλυτικά τα ονόματα

Αγανίδης Πασχάλης

Αλιφέρης Περικλής

Γκόλας Νίκος

Γκριμώτσης Αντώνης

Ελευθεριάδης Ευριβιάδης

Θάνου Ευτυχία

Καραμάνου Άννα

Κίτσιος Βασίλης

Κοιμήσης Αποστόλης

Κορακίδης Οδυσσέας

Κοτανίδη Αντιγόνη

Κυριακίδου Μαρία

Λυδάκης Μάνθος

Μαρίνος Κωνσταντίνος

Μπρούλιας Γιώργος

Νικολόπουλος Κώστας

Παναγιωτοπούλου Μαργαρίτα

Παπαδοπούλου Άννα

Παπαϊωάννου Μπάμπης

Παπαχελά Νέλλη

Παραστατίδης Στέφανος

Παρασύρης Φραγκίσκος

Παττακός Μιχάλης

Σπυροπούλου Ντίνα

Στρατηγάκη Μαρία

Τσούμας Γιώργος

Φαρμάκη Δημητρα

Χαραλαμπόπουλος Γιάννης

Χιονίδης Γιώργος

Χουντάλας Θάνος

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top