ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παρίσι: Επίθεση με σφυρί δέχθηκε αστυνομικός

police-notre-dame

Αστυνομικός δέχθηκε επίθεση το απόγευμα της Τρίτης στον περίβολο της Notre-Dame στο Παρίσι από άνθρωπο οπλισμένο με σφυρί, σύμφωνα με το afp.com.
Η αστυνομία πυροβόλησε και τραυμάτισε τον άνθρωπο που επιτέθηκε στον αστυνομικό, ανακοίνωσε το αρχηγείο της αστυνομίας.
Η νομαρχία ζήτησε από το κοινό να αποφεύγει την περιοχή. Το κανάλι BFMTV μετέδωσε ότι εκατοντάδες επισκέπτες έχουν αποκλειστεί μέσα στον καθεδρικό ναό.
Πηγές της αστυνομίας είπαν ότι πυροβόλησαν και ακινητοποίησαν τον δράστη αφού τους απείλησε με το σφυρί και αρνήθηκε να σταματήσει. Εκτός από τον δράστη, και ο αστυνομικός που δέχθηκε την επίθεση είναι τραυματισμένος.
Δεν έχει γίνει καμιά ανακοίνωση για τα κίνητρα της επίθεσης.

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top