ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παρίσι: 6 τραυματίες από επίθεση με αυτοκίνητο

levallois

Συναγερμός σήμανε στη Γαλλία όταν ένα όχημα στα προάστια του Παρισιού έπεσε πάνω σε στρατιώτες που περιπολούσαν στην περιοχή στο πλαίσιο της «Operation Sentinelle» των αυξημένων μέτρων ασφαλείας μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν τουλάχιστον έξι τραυματίες. Ο οδηγός κατάφερε να διαφύγει και οι αρχές έχουν εξαπολύσει κυνηγητό εναντίον του. Δύο από τους τραυματίες νοσηλεύονται με κατάγματα, άλλοι τέσσερις πιο ελαφρά, ενώ κανενός η ζωή δεν απειλείται.
Το περιστατικό συνέβη στις 8 το πρωί τοπική ώρα, σε βορειοδυτικό προάστιο του Παρισιού,το Levallois Perret.
Ακόμη δεν είναι σαφές αν πρόκειται για τροχαίο ή τρομοκρατική επίθεση.
Ο δήμαρχος του προαστίου Patrick Balkany δήλωσε στην BFM TV ότι δεν έχει καμιά αμφιβολία ότι το αυτοκίνητο έπεσε εσκεμμένα πάνω στους στρατιώτες.
«Χωρίς καμιά αμφιβολία πρόκειται για εσκεμμένη πράξη» είπε και πρόσθεσε ότι το αυτοκίνητο που αναζητά η αστυνομία είναι BMW.

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top