ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παραίτηση και Παπαδημητρίου μετά την Αντωνοπούλου- Πληροφορίες για ανασχηματισμό

antonopoulou-Papadimitriou

Λίγες ώρες μετά την παραίτηση της συζύγου του Ράνιας Αντωνοπούλου, υπέβαλε την παραίτησή του από υπουργός Οικονομίας και ο Δημήτρης Παπαδημητρίου. Δεκτή έκανε ο πωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, την παραίτηση του κ.Παπαδημητρίου και τον ευχαρίστησε για την συνεισφορά το

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου, ο κ. Παπαδημητρίου επικοινώνησε με τον πρωθυπουργό χθες και επικαλέστηκε λόγους ευθιξίας, μετά την παραίτηση της συζύγου του Ράνιας Αντωνοπούλου από τη θέση της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας, με αφορμή θέμα που προέκυψε για την επιδότηση

Παπαδημητρίου και Τσίπρας συμφώνησαν να έχουν μια συνάντηση μετά την επιστροφή του Τσίπρα από την Τρίπολη, ο οπου θα βρεθεί στις εργασίες του Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση.
Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται τις επόμενες ώρες

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, μετά τις εξελίξεις αυτές,  ανοιχτό είναι πλέον το ενδεχόμενο ανασχηματισμού, ο οποίος  αναμένεται να ανακοινωθεί τα επόμενα 24ωρα.

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top