ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πικραμμένος: Περίμενα περισσότερο σεβασμό στο πρόσωπό μου

panagiotis pikrammenos

Για ανυπόστατα ψεύδη και συκοφαντίες έκανε λόγο ο πρώην πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος από το βήμα της Βουλής για το θέμα της Νοvartis. Αμφισβήτησε την μαρτυρία Κελέση και υπογράμμισε ότι επί πρωθυπουργίας του δεν υπήρξε καμία χρηματική καταβολή σε φαρμακευτική εταιρία.

Ο πρώην υπηρεσιακός πρωθυπουργός δήλωσε εξοργισμένος για το γεγονός ότι σπιλώνεται η προσωπικότητά του. Όπως τόνισε, είναι ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει στη Δικαιοσύνη επί χρόνια και από τη θέση του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας ακόμη.

Απευθυνόμενος προς το Σώμα αναρωτήθηκε εάν έχει ακουστεί κάποιος υπαινιγμός εις βάρος του επί τόσα χρόνια, για να εισπράξει χειροκρότημα από τους βουλευτές.

Ο Παναγιώτης Πικραμμένος έκανε λόγο για μυθιστορηματικές κατηγορίες και επισήμανε ότι το διάστημα που ήταν υπηρεσιακός πρωθυπουργός δεν καταβλήθηκαν χρήματα ούτε στην εν λόγω εταιρία, ούτε σε άλλη φαρμακευτική εταιρία. Χρήματα δόθηκαν μόνο στον ΕΟΠΥΥ και στα νοσοκομεία, σημείωσε.

«Περίμενα μεγαλύτερο σεβασμό στο πρόσωπό μου, κρατήσαμε την χώρα όρθια» τόνισε για το διάστημα της θητείας του το 2012.

Ο κ. Πικραμμένος υπογράμμισε ότι δεν έχει καμία ανάμιξη με την υπόθεση της Novartis και πως από την μαρτυρία Κελέση θίγεται η τιμή και η υπόληψή του για λόγους που δυσκολεύεται να κατανοήσει. Ζήτησε, τέλος, την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top