ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ποινή φυλάκισης 7 μηνών στον χρυσαυγίτη του «πού είναι ο Παύλος σου;»

magda-fyssa-650

Ποινή φυλάκισης 7 μηνών με τριετή αναστολή επέβαλλε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο στον άνδρα που φώναξε στη μητέρα του Παύλου Φύσσα ειρωνικά «Πού είναι ο Παύλος σου;» σε μια από τις συνεδριάσεις της δίκης των κατηγορουμένων της Χρυσής Αυγής, πριν από λίγους μήνες.

Το Ζ’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο, έκρινε ένοχο τον -κατ’ ομολογία του- χρυσαυγίτη για τα αδικήματα της έργω και λόγω εξύβρισης και για προσβολή μνήμης νεκρού, καθώς το δικαστήριο αποφάσισε πως αυτός ήταν ο άνδρας που φώναξε «Πού είναι ο Παύλος σου τώρα;».

Για την οικογένεια Φύσσα η οποία προσκόμισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό με τη δράση του κατηγορουμένου, αυτός είναι ο άνδρας που εξύβρισε με αυτόν τον τρόπο την μητέρα του αδικοχαμένου Παύλου.

Η Μάγδα Φύσσα παρούσα στο δικαστήριο, υποστήριξε ότι ο κατηγορούμενος προσέβαλε το νεκρό παιδί της. «Οι χειρονομίες του ήταν σεξουαλικού περιεχομένου και χυδαίες. Δεν ήταν το προτεταμένο δάχτυλο, ούτε οι βρισιές, αλλά αυτό το χαιρέκακο πρόσωπο του. Το ευχαριστιόταν όταν έλεγε ό,τι έλεγε».

Πρόεδρος: Ήταν κακεντρεχής;

Μ. Φύσσα: Πολύ. Ήταν ευχαριστημένος για το ότι είμαι σε αυτή τη θέση και ο γιος μου είναι εκεί που είναι.

Τον άνδρα που εξύβρισε τη μητέρα Φύσσα αναγνώρισε και ο αστυνομικός που διενέργησε την έρευνα για την ταυτοποίηση του δράστη.

«Πήγα στο δικαστήριο όπου είχε συμβεί το περιστατικό για να διαπιστώσω τις περιγραφές που αναφέρονταν στη μήνυση. Εγώ τον τακτοποίησα από τις φωτογραφίες και την ταυτότητα που είχε επιδώσει στην είσοδο της αίθουσας. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι είναι αυτός», είπε χαρακτηριστικά.

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης, ο κατηγορούμενος επανέλαβε σε δημοσιογράφους ότι δεν χλεύασε κανέναν, για να συμπληρώσεις πως «υπάρχει και δεύτερος βαθμός».

πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top