ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ποτάμι: Μοιραίοι ή χρήσιμοι;

potami

Να προχωρήσει τολμηρά μπροστά καλεί τον πρωθυπουργό το Ποτάμι.

Η ανακοίνωση

«Το επισημάναμε και στη Βουλή. Η μακαριότητα που επικρατεί στο κυβερνητικό στρατόπεδο έχει πανάκριβο κόστος για τους Έλληνες. Η οικονομία καταρρέει. Ο κ. Τσίπρας πρέπει να παραμερίσει επιτέλους τους ακροαριστερούς και τους ακροδεξιούς που τον τραβούν από το μανίκι και να προχωρήσει τολμηρά μπροστά. Κάθε μέρα η Ελλάδα χάνει και ένα σύμμαχο. Η λύση δε θα πέσει από τον ουρανό ούτε πρέπει να περιμένει η κυβέρνηση να ζαλιστούν οι εταίροι μας. Η διαπραγμάτευση θέλει σχέδιο και στόχο, όχι καθυστέρηση και διγλωσσία.

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top