ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ποτάμι: «Παρεξηγήθηκαν οι μόνιμοι υβριστές»!

Potami

Στήριξη στον βουλευτή Γρ. Ψαριανό για τις επιθέσεις που δέχτηκε με αφορμή τον καβγά με τη Θ. Φωτίου (στο Μέγκα) έδωσε το Ποτάμι. Στην ανακοίνωση του τομέα ΜΜΕ αναφέρονται χαρακτηριστικά τα εξής:

Αν και θα μπορούσαμε να μπούμε στον πειρασμό να καταθέσουμε τον πλήρη κατάλογο από το υβρεολόγιο που καθημερινά εκστομίζουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ και τα φερέφωνά τους κατά του Ποταμιού και των στελεχών του, θα αρκεστούμε στο top 10 του savoir vivre τους:

Εθνικοί μειοδότες
Δοσίλογοι
Γερμανοτσολιάδες
Φιλογερμανικό κόμμα
Υπηρέτες των νταβατζήδων
Εκπρόσωποι της διαπλοκής
Συνήγοροι των δανειστών
Πέμπτη φάλαγγα
Τσιράκια των εργολάβων
Αδαείς και αστοιχείωτοι

Μετά από όλα αυτά, τους ενόχλησε το ότι ένας βουλευτής του Ποταμιού απάντησε σε φραστική αήθη επίθεση που δέχθηκε από στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Πρέπει να γνωρίζουν ότι ο πολιτικός πολιτισμός δεν είναι αδυναμία. Κι αν συνεχίσουν να βρίζουν να είναι έτοιμοι να λαμβάνουν και απαντήσεις. Πόσο μάλλον όταν οι χαρακτηρισμοί τους προσβάλλουν και προσωπικά κάποιον που ο πατέρας του πέρασε 4 χρόνια εξορίας σε Μακρόνησο και Ικαρία.

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top