ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ποτάμι: Ποια θα είναι η “νέα Παναρίτη”;

Stavros

Το Ποτάμι καλεί την κυβέρνηση να διευκρινίσει με ποια κριτήρια θα κάνει την επιλογή του/της εκπροσώπου της χώρας στο ΔΝΤ μετά την απόσυρση της Ε. Παναρίτη. «Οι συστάσεις απέδωσαν και η κυρία Παναρίτη πείσθηκε να αποσυρθεί «για να μην ερεθίσουμε άλλο τους βουλευτές μας», τα ερωτηματικά όμως παραμένουν», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση. Και προστίθενται τα εξής: :

· Με ποια κριτήρια επελέγη για τη συγκεκριμένη θέση;

· Είναι δυνατόν να αγνοούσε ο κ.Τσίπρας μια τόσο σοβαρή απόφαση;

· Σε ποιους καταλόγους ψάχνουν τον νέο εκπρόσωπο της Ελλάδας στο ΔΝΤ; Εκτός από τις καταστάσεις των «δοκιμασμένων στελεχών του Άκη και του Γιώργου» και των «ακροδεξιών ή ακροαριστερών αντιμνημονιακών», έχουν υπ’ όψιν τους ότι υπάρχουν εκατοντάδες Έλληνες επιστήμονες που διαπρέπουν εδώ και στο εξωτερικό και θα μπορούσαν να φανούν χρήσιμοι στη χώρα;

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top