ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Προβάδισμα 10,5 μονάδων για τη ΝΔ

polls

Με 10,5 μονάδες προηγείται στην πρόθεση ψήφου της Νέας Δημοκρατίας, έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, όπως διαπιστώνει νέα δημοσκόπηση, η οποία διενεργήθηκε από την εταιρεία Interview για λογαριασμό του καναλιού «Βεργίνα Τηλεόραση».

vergina-1
Η έρευνα ήταν πανελλαδική και πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 1.000 ατόμων. Η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό 29,9%, έναντι 19,4% του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στην ερώτηση ποιος θα κέρδιζε αν αύριο γίνονταν εκλογές το 68% απάντησε Νέα Δημοκρατία και το 13% ΣΥΡΙΖΑ.

vergina-2

Ακόμη, οι ερωτηθέντες θεωρούν τη Ρωσία πιο φιλική χώρα απέναντι στην Ελλάδα- σε ποσοστό 43%- ενώ το 39% απαντά ότι εκτιμά περισσότερο τον Βλαντιμίρ Πούτιν, ανάμεσα στους ξένους ηγέτες. Σε μικρότερη εκτίμηση έχει ο Έλληνας τον Ντόναλντ Τραμπ και με μικρή διαφορά έπεται η καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ.

 

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top