ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πυρκαγιά σε νοσοκομείο στην Κωνσταντινούπολη

fire istanbul

Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Πέμπτης στο νοσοκομείο Gaziosmanpasa Taksim της Κωνσταντινούπολης, με την πυροσβεστική να αναφέρει πάντως ότι η πυρκαγιά έχει τεθεί υπό έλεγχο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα ή εγκλωβισμένους, ενώ όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα η φωτιά ξέσπασε σε πτέρυγα που ήταν υπό κατασκευή.

Επί τόπου βρίσκονται μεγάλες δυνάμεις της πυροσβεστικής και ασθενοφόρα.
όπως μεταδίδεται εκκενώνονται τα διπλανά κτίρια ενώ γίνεται μεγάλη επιχείρηση εκκένωσης του νοσοκομείου

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top