ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ρωσία: Ο δράστης του μακελειού στο μετρό της Αγ. Πετρούπολης χρηματοδοτήθηκε από διεθνή τρομοκρατική ομάδα στην Τουρκία

FILE PHOTO: Abror Azimov, a suspect over the recent bombing of a metro train in St. Petersburg, looks out from the defendant's cage as he attends a court hearing in Moscow, Russia, April 18, 2017. REUTERS/Sergei Karpukhin/File Photo

Οι Ρώσοι ερευνητές είπαν την Πέμπτη ότι ο ύποπτος για την πυροδότηση της βόμβας στο μετρό της Αγ. Πετρούπολης είχε πάρει χρήματα από «διεθνή τρομοκρατική ομάδα» στην Τουρκία σύμφωνα με το πρακτορείο RIA.
Δεκατέσσερα άτομα έχασαν τη ζωή τους κατά την επίθεση.
Τα χρήματα είχε μεταφέρει από την Τουρκία στη Ρωσία ο Ακράμ Αζίμοφ, αδερφός του Αμπρόρ Αζίμοφ ο οποίος συνελήφθη από τις μυστικές υπηρεσίες και θεωρείται οργανωτής της επίθεσης. Τόσο ο οργανωτής, όσο και ο εκτελεστής της επίθεσης κατάγονται από το Καζαχστάν.

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top