ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σε εξέλιξη η συνδιάσκεψη στελεχών του Ποταμιού

Potami

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η 2η Μετεκλογική Συνδιάσκεψη Στελεχών του Ποταμιού. Μέλη της Πανελλήνιας Επιτροπής, της Συντονιστικής Επιτροπής, μέλη του Πολιτικού Σχεδιασμού καθώς και συντονιστές των Τομέων Πολιτικής συζητούν για τα μεγάλα ζητήματα της χώρας. Στον κατάμεστο πολυχώρο του Χυτηρίου η Συνδιάσκεψη ξεκίνησε στις 11.30 το πρωί και θα ολοκληρωθεί αργά το βράδυ. Ο Σταύρος Θεοδωράκης θα μιλήσει στις 4 το απόγευμα και η ομιλία του θα μεταδοθεί ζωντανά από τη Νέριτ Plus.

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top