ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής Αφγανός με πυροκροτητές

anti-teroort-gr

Ένας άνδρας, πιθανώς αφγανικής καταγωγής, βρίσκεται στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής, όταν στην τσάντα του βρέθηκαν τουλάχιστον 7 ηλεκτρικοί και ηλεκτρονικοί πυροκροτητές και πλαστές ταυτότητες.

Ο συλληφθείς κρατείται στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία όπου ανακρίνεται. Σύμφωνα με το in.gr προς το παρόν, δεν δίνει απαντήσεις για το πού βρήκε τους πυροκροτητές.

Ο ίδιος δηλώνει Αφγανός και έχει καταγραφεί επανειλημμένα στο παρελθόν από την αστυνομία για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, ενώ κάθε φορά έδινε διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας.Σύμφωνα με πληροφορίες, για το άτομο αυτό είχε εκδοθεί απόφαση για χορήγηση ασύλου σε αίτηση πρώτου βαθμού, από την Υπηρεσία Διεθνούς Προστασίας.

Συνελήφθη χθες το βράδυ στην περιοχή του Λυκαβηττού από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, όταν αρνήθηκε να πληρώσει το λογαριασμό σε κατάστημα εστίασης. Στην έρευνα των αστυνομικών βρέθηκαν στο σακίδιο που είχε μαζί του οκτώ πυροκροτητές.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο Αφγανός δεν φαίνεται να είχε μόνιμο κατάλυμα και έμενε σε διάφορα σπίτια μαζί με άλλους αλλοδαπούς.

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι έχει σχέση με αντιεξουσιαστές, καθώς μετά τη σύλληψή του έγινε ανάρτηση σε ιστοσελίδα του χώρου. Στην ανάρτηση γίνεται λόγος για «προσαγωγή συντρόφου», χωρίς όμως να είναι σαφές αν η ανάρτηση αφορά το συγκεκριμένο άτομο.

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top