ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στη γιαγιά του παραδίδεται ο γιος των Ρούπα και Μαζιώτη- Καλάσνικοφ, πιστόλια και πυρομαχικά βρέθηκαν στο σπίτι της Πόλας Ρούπα

maziotis_Roupa

Στη γιαγιά του παραδίδεται ο 6χρονος γιος της Πόλας Ρούπα και του Νίκου Μαζιώτη με διάταξη της εισαγγελέως Ανηλίκων. Η εισαγγελέας, αφού μελέτησε τις εκθέσεις των ειδικών, κρίνει ότι την επιμέλεια του 6χρονου πρέπει να αναλάβει μόνο η μητέρα της κρατούμενης και όχι και η αδελφή της, όπως είχε αιτηθεί αρχικά.

Καλάσνικοφ, πιστόλια και πυρομαχικά βρέθηκαν στο σπίτι – κρησφύγετο της Πόλας Ρούπα, στην Ηλιούπολη. Σύμφωνα με ανακοίνωση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., στο διαμέρισμά της στην οδό Ζαϊμη εντοπίστηκαν δύο πολεμικά τουφέκια – καλάσνικοφ, δύο πιστόλια, τέσσερις χειροβομβίδες (τρεις αμυντικού και μια επιθετικού τύπου) καθώς και σφαίρες διαφόρων διαμετρημάτων.

Κοντά στο διαμέρισμα της 25χρονης Κωνσταντίνας Αθανασοπούλου (συνεργού της Ρούπα) στον Αγιο Δημήτριο βρέθηκε ένα αυτοκίνητο, που όπως προέκυψε από την έρευνα είχε αγοραστεί το Δεκέμβριο του 2016 από τις δύο συλληφθείσες. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. και στα δύο διαμερίσματα βρέθηκαν χρήματα σε μετρητά. Ερευνάται εάν προέρχονται από ένοπλες ληστείες.

Η Αντιτρομοκρατική ερευνά εξοχικό στον Ωρωπό που είχε νοικιάσει η Πόλα Ρούπα πριν από περίπου δύο χρόνια, με τη βοήθεια των πλαστών ταυτοτήτων που έδωσε χθες στη δημοσιότητα. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, η τελευταία φορά που βρέθηκε εκεί η Ρούπα ήταν πριν από ένα χρόνο. Πρόκειται για το εξοχικό, το οποίο επισκεπτόταν μαζί με το παιδί της. Μέσα στο σπίτι βρέθηκαν μόνο παιχνίδια

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top