ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στ. Θεοδωράκης: «Παραγωγή, έρευνα, επενδύσεις, εξαγωγές είναι το τετράπτυχο που θα μας βγάλει από την κρίση»

theodorakis-farmako

«Η Ελλάδα έχει ανάγκη από ένα εθνικό στόχο και αυτός δεν είναι άλλος από την παραγωγή και από το τετράπτυχο που θα μας βγάλει από την κρίση: παραγωγή, έρευνα, επενδύσεις, εξαγωγές, σε αντιδιαστολή με το ένα άλλο τετράπτυχο, το οποίο είναι αδιαφορία, γραφειοκρατία, εισαγωγές και τελικά εξάρτηση» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο επικεφαλής του Ποταμιού Στ. Θεοδωράκης, σε χαιρετισμό που απηύθυνε σε εκδήλωση της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανιών.
Ο κ. Θεοδωράκης άφησε αιχμές γι την απουσία εκπροσώπου της κυβέρνησης, διερωτώμενος: «γιατί απουσιάζει από τη σημερινή εκδήλωση ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης;. Προφανώς υπάρχουν κάποια πράγματα που είναι θολές περιοχές για κάποιους πολιτικούς, όπως η παραγωγή».
Ο επικεφαλής του Ποταμιού τόνισε ότι οι «27 παραγωγικές μονάδες του φαρμάκου –μικρές και μεγάλες- μας δείχνουν το δρόμο. Και ο δρόμος είναι αυτός που λέει το σύνθημά σας με μια μικρή αλλαγή αν μου επιτρέπετε: Ελληνική παραγωγή: η λύση για την υγεία, την κοινωνία, την ανάπτυξη.»
Τον επικεφαλής του Ποταμιού συνόδευαν ο βουλευτής Αττικής Γιώργος Μαυρωτάς, και η Εύα Στάμου, υπεύθυνη του τομέα Ψυχικής Υγείας.

πηγή: topotami.gr

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top