ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στ. Θεοδωράκης: Το Ποτάμι δεν θ’ αλλάξει πορεία επειδή κάποιοι αναζητούν μια πιο σίγουρη πολιτική στέγη

stavros-theodorakis

Ο Σταύρος Θεοδωράκης τοποθετήθηκε για το μέλλον του Ποταμιού, μετά και την αποχώρηση του βουλευτή Κώστα Μπαργιώτα από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος δηλώνοντας ανεξάρτητος.
Μιλώντας το βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ δήλωσε αποφασισμένος να συνεχίσει να προσπαθεί ν’ αλλάξει τη χώρα μαζί «με όσους μπορούν να αφήσουν τους κομματικούς τους μηχανισμούς».

Άφησε σαφείς αιχμές για τους πέντε βουλευτές που έχουν αποχωρήσει από το Ποτάμι λέγοντας ότι «είναι δειλοί, δεν θέλουν να συνεχίσουν να δίνουν τη μάχη για την οποία τους ψήφισε ο κόσμος». «Δεν μας τρομάζουν οι αποχωρήσεις. Πιο πολύ θα μας τρόμαζε αν είχαμε γίνει ίδιοι με αυτούς που βρίσκουν στέγη όταν αποχωρούν», πρόσθεσε

Ανέλαβε την ευθύνη που του αναλογεί αναφέροντας ότι ο ίδιος και όσοι είναι στο Ποτάμι «δεν μπήκαμε στην πολιτική για να πάμε στη Δημοκρατική Συμπαράταξη ή στη Νέα Δημοκρατία. Ο κόσμος ψήφισε Ποτάμι για να αλλάξουν τα πράγματα στη χώρα». Πρόσθεσε μάλιστα ότι το Ποτάμι δεν θα αλλάξει πορεία «επειδή κάποιοι αναζητούν μια πιο σίγουρη πολιτική στέγη».

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top