ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνάντηση Τσίπρα-Μπακογιάννη

bakogianni

Την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου θα περάσει την Τρίτη στις δώδεκα το μεσημέρι η Ντόρα Μπακογιάννη η οποία θα συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα. Η είδηση έπεσε σα βόμβα στη ΝΔ και στη λεωφόρο Συγγρού καθώς ο πρωθυπουργός επέλεξε να εντάξει την πρώην ΥΠΕΞ στα διαδοχικά ραντεβού του με τους πολιτικούς αρχηγούς προκειμένου να τους ενημερώσει για τις τρέχουσες εξελίξεις. Οπως αναφέρει η ανακοίνωση του Μαξίμου, ο πρωθυπουργός θα συναντήσει στις 10 το πρωί τον Σταύρο Θεοδωράκη, στις 11.00 τη Φώφη Γεννηματά και στις 12.00 την Ντόρα Μπακογιάννη,

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top