ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συναγερμός από την Ιντερπόλ μετά την κλοπή φορτηγού με 34.000 λίτρα χημικών

Terrorist-Belgium-Truck

Η Ιντερπόλ σήμανε συναγερμό σε όλες στις αστυνομικές δυνάμεις των περιοχών γύρων από την πόλη Zedelgem του Βελγίου μετά την κλοπή φορτηγού που μετέφερε 34.000 λίτρα εκρηκτικών.
Τα χημικά που εκλάπησαν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή μεγάλης ποσότητας εκρηκτικών και οι αρχές θέλουν να το βρουν το συντομότερο δυνατό. Σύμφωνα με ισπανίδα ρεπόρτερ που επικαλείται η Express, το φορτηγό μετέφερε την ουσία που είναι γνωστή ως «Radiacid».
Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, η πινακίδα του φορτηγού είναι «1-QEB-708» και το χρώμα του είναι μαύρο.
Εκφράζονται φόβοι ότι οι δράστες μπορεί να άλλαξαν τις πινακίδες γεγονός που δυσκολεύει τον εντοπισμό του φορτηγού.
Έχουν ειδοποιηθεί και βρίσκονται σε συναγερμό οι συνοριακές αρχές της Γαλλίας, του Λουξεμβούργου, της Γερμανίας, της Ιταλίας και της Ολλανδίας.

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top