ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συναντήσεις Μητσοτάκη με πολιτικούς αρχηγούς για την ψήφο των αποδήμων

Ӵ飬鼴�᰼ �埳勞 �̥㜱ﵠ̡ﵬС񡳪嵞 21 ɯ��13 (EUROKINISSI/ԁԉM`̐ϋQǩ

Εχουν ξεκινήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, οι επικοινωνίες από το γραφείο του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς, για τις συναντήσεις που θα έχει μαζί τους, με αντικείμενο την ψήφο των εκτός επικρατείας Ελλήνων.

Στο μενού των συναντήσεων θα είναi η ψήφος των αποδήμων, αλλά πιθανότατα θα συζητηθεί και η Αναθεώρηση του Συντάγματος.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας θα είναι ο πρώτος που θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό στις 11:00 το πρωί της Παρασκευής στο γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή. Στις 12:00 θα γίνει το ραντεβού με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά και στη συνέχεια θα ακολουθήσει ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. Τέλος αναμένεται να οριστικοποιηθούν και τα ραντεβού με τους Κυριάκο Βελόπουλο και Γιάνη Βαρουφάκη.

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top