ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνελήφθησαν ο εκδότης και ο διευθυντής της εφ. «Παραπολιτικά», μετά από μήνυση Καμμένου

protoselido_parapolitika

Συνελήφθησαν ο διευθυντής και ο εκδότης της εφημερίδας «Παραπολιτικά» Γιάννης Κουρτάκης και Παναγιώτης Τζένος, μετά από μήνυση που κατατέθηκε εναντίον τους από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο.

Αρχικά συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου ο διευθυντής του Ομίλου «Παραπολιτικά», Παναγιώτης Τζένος, στα γραφεία του Ομίλου, ενώ συνελήφθη και ο Γιάννης Κουρτάκης όπως αναφέρει ο ίδιος σε ανάρτησή του στο facebook: «Μόλις ενημερώθηκα ότι έχει κινηθεί διαδικασία αυτοφώρου εναντίον μου, προσήλθα στην ΓΑΔΑ, όπου και με συνέλαβαν. Ακόμη ένα ψέμα του Πάνου Καμμένου.Kάποια στιγμή τα ψέματα τελειώνουν, όπως και τα καθεστώτα πέφτουν».

Προηγήθηκε μήνυση κατά των δύο για συκοφαντική δυσφήμιση  που κατέθεσε ο Πάνος Καμμένος.

Σε ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αναφέρεται ότι η μήνυση αφορά συκοφαντική δυσφήμιση κατά συρροή και απόπειρα κακουργηματικής εκβίασης με αφορμή επιθέσεις στον Πάνο Καμμένο μέσω του ανήλικου παιδιού του από τον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά FM 90,1» για να αποσύρει κατηγορίες για την λίστα του ΚΕΕΛΠΝΟ με βάση την οποία ο Ιωάννης Κουρτάκης φέρεται να έλαβε το ποσόν των 843.000 ευρώ και ο Παναγιώτης Τζένος το ποσόν των 629.000 ευρώ», αναφέρεται

Το Ποτάμι: Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στα χνάρια του Ερντογάν

Σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού,Δημήτρης Τσιόδρας αναφέρει:

Υποτίθεται ότι ζούμε στην ευρωπαϊκή Ελλάδα και όχι στην Τουρκία του Ερντογάν. Γιατί σκηνές σύλληψης διευθυντικού στελέχους εφημερίδας μόνο σε αυταρχικά καθεστώτα παραπέμπουν. Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δείχνουν για άλλη μια φορά το πώς αντιλαμβάνονται την ελευθεροτυπία. 

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top