ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σύννεφα στο «Κίνημα Αλλαγής» για τον Βγόντζα

KinimaAllagis2

Σύννεφα στο Κίνημα Αλλαγής προκαλεί η υπεράσπιση των συλλαλητηρίων της Αθήνας από τον Αντώνη Βγόντζα.

Ο κ.Βγόντζας ως γνωστόν έχει τοποθετηθεί από τη Φώφη Γεννηματά  ως πρόεδρος της Επιτροπής Διαδικασιών και Δεοντολογίας για το επικείμενο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κοινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του  Ποταμιού και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου, τέθηκε θέμα αντικατάστασης του Αντώνη Βγόντζα, καθώς όπως ειπώθηκε, δεν είναι δυνατόν ο άνθρωπος που διαδέχτηκε το Νίκο Αλιβιζάτο σε αυτή την καίρια θέση να καλεί τους πολίτες να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο. Βουλευτές του Ποταμιού επεσήμαναν ότι ο κ.Βγόντζας ξεπέρασε κάθε όριο, καθότι μόλις την περασμένη Παρασκευή 26 Ιανουαρίου, το Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος Αλλαγής αποφάσισε να τοποθετηθεί αρνητικά απέναντι στα συλλαλητήρια.

Αντίστοιχες ενστάσεις έχει εκφράσει και ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, ο οποίος φέρεται και αυτός αποφασισμένος να θέσει άμεσα στη Φώφη Γεννηματά το θέμα της αντικατάστασης του Αντώνη Βγόντζα.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η ΔΗΜΑΡ με τον Θανάση Θεοχαρόπουλο να λέει στους συνομιλητές του πως, δεν είναι δυνατόν ένας άνθρωπος  που πρέπει να μας ενώνει να εμφανίζεται διχαστικός.

Ακόμη και στελέχη στο περιβάλλον του Γιώργου Παπανδρέου και του Νίκου Ανδρουλάκη, παρά την πασοκική προέλευσή τους, εκτιμούν ότι δεν μπορεί να παραμείνει άλλο στη θέση του ο Αντώνης Βγόντζας και αν δεν αντικατασταθεί θα υπάρξουν έντονες αντιδράσεις, καθότι όλοι φαίνονται αποφασισμένοι να επιμείνουν μέχρι τέλους για την αντικατάστασή του.

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top