ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ταϊλάνδη: Διασώθηκαν 4 από τα παιδιά – Το πρωί της Δευτέρας συνεχίζεται η επιχείρηση διάσωσης

thai-1

4 από τα 12 παιδιά διασώθηκαν από τους δύτες σε μια επικίνδυνη και τολμηρή επιχείρηση. Δεκατρείς ξένοι και πέντε Ταϊλανδοί μέλη των επιλεκτων δυνάμεων οδήγησαν τα παιδιά στην ασφάλεια μέσα από στενά, πλημμυρισμένα σπήλαια.
Καθώς η νύχτα πλησιάζει στην Ταϊλάνδη, η επιχείρηση να διασωθούν τα υπόλοιπα 8 παιδιά και ο προπονητής τους αναβάλλεται για το πρωί της Δευτέρας.
«Σήμερα καταφέραμε να σώσουμε και να στείλουμε 4 παιδιά στο νοσοκομείο» είπε σε συνέντευξη τύπου ο Ναρογκσάκ Οσοτανακόρν.


Οι ομάδες διάσωσης χρειάζονται περίπου 10 ώρες για να ετοιμαστούν για την επόμενη επιχείρηση, στην οποία συμμετέχουν συνολικά 90 δύτες, 50 από αυτούς ξένοι, είπε.
Τα παιδιά μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο στην κοντινή πόλη Τσιανγκ Ράι και στην συνέχεια με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο.
Η δοκιμασία τους εχει τραβήξει το παγκόσμιο ενδιαφέρον.

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top