ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Την αύξηση του κατώτατου μισθού, ανακοινώνει η κυβέρνηση- Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο

Ypourgikosumvoulio

Συνεδριάζει αύριο Δευτέρα, στις τρεις μετά το μεσημέρι, στη Βουλή το Υπουργικό Συμβούλιο, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη συνεδρίαση ο κ. Τσίπρας θα ανακοινώσει την αύξηση του κατώτατου και την κατάργηση του υποκατώτατου μισθού από 1ης Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κατώτατος μισθός θα διαμορφωθεί στα 633 ευρώ.

Εν τω μεταξύ, πληροφορίες θέλουν μέσα στις επόμενες ημέρες ο κ. Τσίπρας να προχωρήσει σε ανασχηματισμό  της κυβέρνησης, προκειμένου να αντικατασταθούν οι υπουργοί που είναι υποψήφιοι στις Δημοτικές εκλογές, αλλά και υπουργοί των ΑΝΕΛ ή να συμπληρωθούν οι θέσεις που έμειναν κενές από παραιτήσεις στελεχών των ΑΝΕΛ.

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top