ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Την Πέμπτη το debate Γεννηματά –Ανδρουλάκη

gennimata--androulakis2

Την Πέμπτη εκτός απρόοπτου θα πραγματοποιηθεί, στην ΕΡΤ, η τηλεμαχία Φώφης Γεννηματά με Νίκο Ανδρουλάκη.
Το απρόοπτο αφορά το ενδεχόμενο να έλθει την Πέμπτη στη Βουλή το νομοσχέδιο για το κοινωνικό μέρισμα γεγονός που θα δημιουργήσει θέμα με την παρουσία της κυρίας Γεννηματά.
Οι εκπρόσωποι των υποψηφίων, σύμφωνα με πληροφορίες κατέληξαν στην εξής συμφωνία.
Η τηλεμαχία θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ2 στις 9μμ και θα δοαρκέσει μία ώρα. Γίνεται όμως προσπάθεια αντί για την ΕΡΤ2 να μεταδοθεί μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.

Τη συζήτηση θα συντονίσουν οι δημοσιογράφοι Δώρα Αντωνοπούλου και Παύλος Τσίμας.
Θα γίνει επί δύο θεματικών ενοτήτων. Η πρώτη αφορά την παράταξη και η δεύτερη την οικονομία, τους θεσμούς και τη Δημοκρατία.
Συνολικά θα υποβληθούν 20 ερωτήσεις. Οχτώ για κάθε θεματική ενότητα, μια στην αρχή και μια στο τέλος της συζήτησης από κάθε δημοσιογράφο.

Δεν βγήκαν ακόμη τα τελικά αποτελέσματα

Απομένουν ακόμη μερικά εκλογικά τμήματα που  δεν έστειλαν τα τελικά αποτελέσματα στην Επιτροπή Δεοντολογίας η οποία ανάλαβε την εκλογική διαδικασία και οι αντιπρόσωποι .

Tα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για την ανάδειξη του επικεφαλής του νέου πολιτικού φορέα, με ποσοστό ενσωμάτωσης 99% έχουν ως ακολούθως:

results-3

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top