ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το Βραβείο «Γιάννος Κρανιδιώτης» στον Παναγιώτη Ιωακειμίδη

IoakeimidisPan

Η Επιτροπή Βραβείου Πρωτοποριακής Δημιουργίας «Γιάννος Κρανιδιώτης» σε πρόσφατη συνεδρία της αποφάσισε ομόφωνα όπως το Βραβείο για το 2016 δοθεί στον Ομότιμο Καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών Παναγιώτη Ιωακειμίδη, για την πολύτιμη συνεισφορά του στην ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Μετά από πρόταση της Επιτροπής, η τελετή απονομής του Βραβείου θα διοργανωθεί από κοινού μαζί με άλλους δύο φορείς, τον ΟΠΕΚ και την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο.

Η τελετή απονομής του Βραβείου θα πραγματοποιηθεί στο Σπίτι της Ευρώπης, στη Λευκωσία, στις 16 Ιουνίου 2017 και ώρα 18:30. Το σκεπτικό της βράβευσης θα διαβάσει ο πρόεδρος της Επιτροπής Λάρκος Λάρκου, και το Βραβείο θα απονείμει ο Ευρωπαίος Επίτροπος Χρήστος Στυλιανίδης. Οι κύριοι Ιωακειμίδης και Στυλιανίδης θα είναι ομιλητές στην εν λόγω εκδήλωση, με θέμα «Κύπρος – Ε.Ε.: Από τη μάχη για την ένταξη στις σημερινές προκλήσεις». Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα διαβαστεί σχετικό μήνυμα του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη.

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top