ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το κόκκινο βιβλιαράκι του Ποταμιού

potami

Ένα βιβλίο τσέπης 250 σελίδων με 12 ομιλίες του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη θα διανέμεται από εθελοντές και στελέχη του Ποταμιού από την ερχόμενη εβδομάδα, όταν και αναμένεται να κυκλοφορήσει σε χιλιάδες αντίτυπα.

«Όπως τα σμήνη των πουλιών αλλάζουν ξαφνικά πορεία, έτσι και η χώρα μπορεί να αλλάξει πορεία και να σωθεί. Αρκεί να το προσπαθήσουμε. Αυτή τη φορά δεν φτάνει να θέλουμε. Πρέπει να πράξουμε», είναι το μήνυμα του Σταύρου Θεοδωράκη στην εσωτερική σελίδα του κόκκινου βιβλίου που γράφει στο εξώφυλλο: «Αυτό είναι το Ποτάμι».

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top