ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το μήνυμα του Ομπάμα για το Σάρλοτσβιλ

obama-children

«Κανείς δεν γεννιέται με μίσος για τον συνάνθρωπό του εξαιτίας του χρώματος του δέρματός του, ή του παρελθόντος του ή λόγω της θρησκείας του», έγραψε στο Twitter ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπαράκ Ομπάμα, λίγες ώρες μετά τις ταραχές στο Σάρλοτσβιλ της Βιρτζίνια μεταξύ εθνικιστών ακροδεξιών και μελών αντιρατσιστικών οργανώσεων. Ταραχές που στοίχισαν τη ζωή μιας γυναίκας 33 ετών, όταν ένας 20χρονος οδήγησε το αυτοκίνητό του πάνω στο πλήθος των διαδηλωτών.

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top