ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το Ποτάμι- Αποφασίζει σήμερα την παραμονή ή έξοδο από το ΚΙΝΑΛ

Stavros_MESYA

 Στις 12.00 το μεσημέρι ξεκινά η 8η Σύνοδος της Μεγάλης Συνάντησης των Αντιπροσώπων (ΜΕΣΥΑ) του Ποταμιού  στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Η συνεδρίαση θα ξεκινήσει με ομιλία του Σταύρου Θεοδωράκη, ο οποίος – σύμφωνα με πληροφορίες θα προτείνει την έξοδο του Ποταμιού, από το Κίνημα Αλλαγής, με κύριο επιχείρημα την απαίτηση της προέδρου του ΚΙΝΑΛ για προσαρμογή όλων των άλλων δυνάμεων και κυρίως του Ποταμιού στις δικές της πολιτικές θέσεις (εκλογές τώρα, Μακεδονικό κλπ) καθώς και της κοινής τοποθέτησης στη Βουλή των δύο κοινοβουλευτικών ομάδων με βάση την αρχή της πλειοψηφίας. Δηλαδή υπακοή των βουλευτών του Ποταμιού στις αποφάσεις της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Θα ακολουθήσουν  τοποθετήσεις βουλευτών και ευρωβουλευτών και στελεχών, ενώ στη συνέχεια θα γίνει ψηφοφορία. Μετά τη λήξη των διαδικασιών, θα ακολουθήσει η κεντρική πολιτική ομιλία του Σταύρου Θεοδωράκηστις 18:30, η οποία θα είναι ανοικτή προς το κοινό και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ2.

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top