ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το Ποτάμι στην εκδήλωση του Ποταμιού

potami paideia

Σχεδόν όλοι οι βουλευτές του Ποταμιού, μέλη της Επιτροπής Διαλόγου και των τομέων του κόμματος, ο ίδιος ο Σταύρος Θεοδωράκης, παραβρέθηκαν στην εκδήλωση εναντίον της αντιμεταρρύθμισης Μπαλτά για την παιδεία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο Μαρούσι. Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι ο επικεφαλής του Ποταμιού και τα στελέχη δεν κάθισαν στην πρώτη σειρά, όπως οι εκπρόσωποι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, αλλά στις κερκίδες, ανάμεσα στον κόσμο. Δεν είναι η πρώτη φορά που το Ποτάμι καταδεικνύει τη διάθεσή του να διαφοροποιείται από τα κόμματα της προηγούμενης συγκυβέρνησης, δεδομένου άλλωστε ότι ο Στ. Θεοδωράκης έχει αποκλείσει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο συμμετοχής του σε μια προσπάθεια συμπαράταξης των τριών κομμάτων της φιλοευρωπαϊκής αντοπολίτευσης.

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top