ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΥΠΟΙΚ Σλοβακίας: Φαίνεται ότι το ΔΝΤ θα συμμετάσχει στο ελληνικό πρόγραμμα

Slovakia's Finance Minister Peter Kazimir in Bratislava, Slovakia, February 22, 2016.   REUTERS/David W Cerny -

Φαίνεται ότι το ΔΝΤ θα συμμετάσχει στη χρηματοδότηση του ελληνικού προγράμματος, δήλωσε την Τετάρτη ο υπουργός Οικονομικών της Σλοβακίας Πίτερ Κάζιμιρ στην ετήσια διάσκεψη της Ευρωπαϊκής Τράπεζας για την Ανασυγκρότηση και την Ανάπτυξη (EBRD), στη Λευκωσία.

«Μου φαίνεται ότι, ναι, τελικά το ΔΝΤ θα δώσει χρηματοδότηση στην Ελλάδα. Θα πρέπει να συγχαρούμε την Κριστίν Λαγκάρντ που κατάφερε να πείσει το ΔΝΤ» δήλωσε.

«Το ποσό αυτό δεν είναι σημαντικό, είναι στην ουσία συμβολικό. Τεχνικά, το ΔΝΤ θα πρέπει να συμμετάσχει» συνέχισε.

Η ευρωζώνη πάντα έλεγε ότι θα εξεταστεί το θέμα της ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους μετά το 2018, συμπλήρωση.

reuters.com

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top