ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φώφη Γεννηματά: Ο πολιτικός κυνισμός του κ. Τσίπρα δεν θα τον σώσει

Fofigennimata

«Κατανοούμε την ανησυχία και τη αγωνία του κ. Τσίπρα. Ας το πάρει απόφαση, ο πολιτικός του κυνισμός δεν θα τον σώσει», τόνισε η Φώφη Γεννηματά για τις αναφορές στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, που έκανε ο πρωθυπουργός στην ομιλία του.

Η κ. Γεννηματά πρόσθεσε σε υψηλούς τόνους ότι «όσο για τα περί ουράς της Δεξιάς ας κοιταχθεί στον καθρέφτη του και εκεί θα δει τον υποτακτικό του Σόιμπλε και το συνεταιράκι των ακροδεξιών εθνολαϊκιστών.Η κίβδηλη και fake Αριστερά του δεν έχει σχέση με τον σοσιαλισμό».

Η κ. Γεννηματά υπογράμμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει, η Δημοκρατική Συμπαράταξη ενισχύεται και ο κ. Τσίπρας πανικόβλητος επιτίθεται εναντίον της, ενώ επισήμανε ότι «εμείς με τους ευρωπαίους Σοσιαλιστές και Σοσιαλδημοκράτες οικοδομούμε τη νέα σύγχρονη σοσιαλιστική πρόταση».

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top