ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φ. Γεννηματά: Η Ελλάδα της συνθηκολόγησης και της παραίτησης δεν είναι η Ελλάδα που μας αξίζει.

FOFI

Την ανάγκη της εθνικής συνεννόησης μέσα από ένα εθνικό σχέδιο για την Ελλάδα επισήμανε σήμερα από τα Χανιά, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.  «Η Ελλάδα της συνθηκολόγησης και της παραίτησης δεν είναι η Ελλάδα που μας αξίζει.

Η δημοκρατική παράταξη, η μεγάλη προοδευτική παράταξη, δεν θα συμβιβαστεί ποτέ με την ιδέα αυτή.

Για αυτό αγωνιζόμαστε, επιστρέφουμε δυναμικά, δυναμώνουμε καθημερινά και μαζί με τα στελέχη μας σε όλη την Ελλάδα αναδιαμορφώνουμε το σχέδιο Ελλάδα, ένα εθνικό σχέδιο για την ανάπτυξη, για τη διαπραγμάτευση- αποτελεσματική διαπραγμάτευση και τις αναγκαίες προοδευτικές μεταρρυθμίσεις και ανατροπές που πρέπει να γίνουν στο κράτος, στη φορολογία, στην οικονομία στο κοινωνικό κράτος.

Είναι ένα σχέδιο που μπορεί να αποτελέσει τη βάση της εθνικής συνεννόησης», τόνισε.

Η κ. Γεννηματά ολοκλήρωσε στα Χανιά την τριήμερη περιοδεία της στην Κρήτη με συνάντηση που είχε με στελέχη του κόμματός της.

«Είχα την τύχη αυτές τις μέρες στην Κρήτη να μιλήσω με πολλούς ανθρώπους και έδωσα το μήνυμα συσπείρωσης και αγώνα για να γίνει ξανά ο χώρος μας πλειοψηφικό ρεύμα στην κοινωνία ένας ισχυρός προοδευτικός φορέας που θα βάλει τις βάσεις για την προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου και την πραγματική ελπίδα» είπε.

Η κ. Γεννηματά αναφέρθηκε στην ιστορική διαδρομή τού ΠΑΣΟΚ, σημειώνοντας: «Αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί. Αυτό όμως δεν σημαίνει πώς η Ελλάδα δεν μπορεί.

Εμείς επιστρέψαμε γεμάτοι εμπειρίες και μαθήματα από αυτό το μεγάλο ταξίδι. Με θετικό αποτύπωμα στην ιστορική μας διαδρομή για το οποίο είμαστε υπερήφανοι.

Είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε για τη χώρα μας για την Ελλάδα, για τον ελληνικό λαό, τη νέα γενιά, για τον μεγάλο εθνικό στόχο που δεν είναι άλλος από τα να γυρίσουν τα παιδιά μας στον τόπο μας και να μην φύγουν άλλα, αυτά τουλάχιστον που θέλουν να παραμείνουν στον τόπο μας.

Η βούληση μας είναι πιο δυνατή από τα εμπόδια και τα όνειρα μας είναι πιο δυνατά από τις αναμνήσεις μας».

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top