ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χωρίς «Το Βήμα» την Κυριακή

tovima-gata

Δεν θα κυκλοφορήσει αύριο Κυριακή «Το Βήμα».
Σε δημοσίευση στην ιστοσελίδα της εφημερίδας, που γνωστοποιεί ότι δεν θα εκδοθεί το αυριανό φύλλο, επισημαίνεται ότι αυτή η εξέλιξη έρχεται μετά την αρνητική απόφαση του Πρωτοδικείου την Τρίτη, στο αίτημα του ΔΟΛ και την παρέμβαση των εργαζομένων στον Οργανισμό, για την αποδέσμευση τραπεζικού λογαριασμού, που θα διασφάλιζε τη συνέχιση της λειτουργίας των Μέσων και θα τροφοδοτούσε μέρος των δεδουλευμένων των εργαζομένων.
Υπενθυμίζεται ότι από την Πέμπτη δεν έχουν κυκλοφορήσει «Τα Νέα».
Την Παρασκευή συζητήθηκε το αίτημα ανάκλησης της απόφασης του προέδρου Πρωτοδικών και η απόφαση αναμένεται τη Δευτέρα (13/2), προκειμένου να είναι εφικτή η εξασφάλιση χαρτιού και η καταβολή μέρους των δεδουλευμένων.
Οι πιστώτριες τράπεζες του ΔΟΛ εμφανίστηκαν θετικές στο «ξεμπλοκάρισμα» του ενός και μοναδικού τραπεζικού λογαριασμού.

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top