ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Mεγάλη μετεκλογική συνάντηση στελεχών του Ποταμιού

Theodorakis_St

Με ομιλία του Σταύρου Θεοδωράκη θα ολοκληρωθεί την Κυριακή στις 5 το απόγευμα η μεγάλη μετεκλογική συνάντηση στελεχών και υποψηφίων βουλευτών του Ποταμιού.

Το Κίνημα έκλεισε αυτές τις μέρες τον πρώτο του χρόνο και η συνάντηση θα είναι αφορμή για έναν πρώτο απολογισμό, οικονομικό και οργανωτικό.

Στη συνάντηση της Κυριακής, που θα γίνει στο Acro θα πάρουν μέρος οι υποψήφιοι βουλευτές από όλη τη χώρα, τοπικά στελέχη από όλες τις εκλογικές περιφέρειες, τα μέλη της Πανελλήνιας Επιτροπής καθώς και τα μέλη της Επιτροπής Διαλόγου.

Ειδικότερα οι υποψήφιοι βουλευτές θα κληθούν να κάνουν έναν απολογισμό της δράσης τους ενώ τα τοπικά στελέχη θα προτείνουν τρόπους για αποτελεσματικότερη δράση των εθελοντικών ομάδων.

Σε παράλληλες συνεδριάσεις, η Πανελλήνια Επιτροπή θα κληθεί να εκλέξει νέα Συντονιστική Επιτροπή ενώ η Επιτροπή Διαλόγου θα συζητήσει για τη μετεξέλιξή της σε πολιτικό Ινστιτούτο.

Η συνάντηση θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί στο Acro (Ιερά Οδός 11 και Πειραιώς, κοντά στο σταθμό Κεραμεικός του Μετρό).

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top