Αυτή τη φορά Ψηφίζω

Αποφάσισε για το μέλλον σου. Ευρωεκλογές 26 Μαΐου

EU_choose your future

 

«Αποφάσισε για το Μέλλον Σου» είναι ο τίτλος της μικρού μήκους ταινίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τις ευρωεκλογές του 2019.

Το  τρίλεπτο κλιπ επιμελήθηκε ο βραβευμένος  Frédéric Planchon και καταγράφει στιγμές που νεογέννητα βλέπουν το φως της ζωής σε διάφορες χώρες της ΕΕ.

Το κλιπ συνοδεύεται από υπότιτλους και στις 24 επίσημες γλώσσες της ΕΕ καθώς και άλλες ευρωπαϊκές γλώσσες, διαφορετικές εκδοχές για συγκεκριμένες χώρες στην ίδια γλώσσα -33 στο σύνολό τους-.

Το video, το οποίο αποτελεί μέρος της της ενημερωτικής εκστρατείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τις ευρωεκλογές του 2019,  προσπαθεί να μεταφέρει τις ανησυχίες των Ευρωπαίων ψηφοφόρων -ανεξαρτήτου πολιτικής τοποθέτησης- για σειρά θεμάτων από την κλιματική αλλαγή μέχρι την ασφάλεια των συνόρων και την τρομοκρατία. Στόχος είναι να συνειδητοποιήσουν οι Ευρωπαίοι τις κοινές τους αρχές, αισθήματα και ευθύνες, στην ενωμένη Ευρώπη.

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top