Αυτή τη φορά Ψηφίζω

Αυτή τη φορά Ψηφίζω- Η καμπάνια του Ευρωκοινοβουλίου για τις ευρωεκλογές- Ο συντονιστής της εκστρατείας, Κώστας Τσουτσοπλίδης, μιλά στην «Μ»- Video

Euroelections

Μια προτότυπη καμπάνια εν όψει των ευρωεκλογών του Μαϊου ξεκίνησε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο  μέσα από το διαδίκτυο.

Μέσα από δύο εφαρμογές, ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΨΗΦΙΖΩ  και CITIZENS, καλούνται οι πολίτες της Ευρώπης να ενημερωθούν για την ΕΕ, αλλά και να συμμετέχουν στην καμπάνια.

«Αυτή τη φορά δεν αρκεί απλώς να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον: Aυτή τη φορά θα πρέπει να αναλάβουμε όλοι την ευθύνη. Για το λόγο αυτό, αυτή τη φορά δεν σου ζητούμε απλά να ψηφίσεις, αλλά να μας βοηθήσεις να πείσουμε κι άλλους να ψηφίσουν. Γιατί όταν ψηφίζουν όλοι, κερδίζουν όλοι».

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γραφείου του Ευρωκοινοβουλίου στην Ελλάδα και  συντονιστής της εκστρατείας για τις Ευρωπαϊκές Εκλογές 2019, Κώστας Τσουτσοπλίδης, εξηγεί στον Αντώνη Τριφύλλη, τους στόχους της καμπάνιας και την λειτουργία των εφαρμογών.

 

 

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top