ΑΡΘΡΑ

Ειλικρινά μπράβο στον Κώστα Καραμανλή

Ειλικρινά και χωρίς καμία διάθεση ειρωνείας πρέπει να παραδεχτούμε ότι ο Κώστας Καραμανλής είναι ο πολιτικός ηγέτης που κατάφερε κάτι σχεδόν αδύνατο.
Ενώ ο ίδιος ο Καραμανλής δεν τολμά να μιλάει για τον Καραμανλή,
μιλούν και υπερασπίζονται τον Καραμανλή, ο Πρωθυπουργός και ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Μολονότι έχει την αντικειμενική ευθύνη που η χώρα χρεοκόπησε και κατέφυγε στα μνημόνια, σακατεύοντας τη ζωή τόσων Ελλήνων, εντούτοις Τσίπρας και Μητσοτάκης έχουν μετατραπεί σε δύο φοβισμένα ανθρωπάκια που «σφάζονται στην ποδιά του» προσπαθώντας να τον ωραιοποιήσουν πολιτικά.
Αναντίλεκτα πρόκειται για απίστευτο πολιτικό κατόρθωμα που βεβαίως μπορεί να επιτευχθεί μόνο σε καθυστερημένα πολιτικά συστήματα στα οποία επικρατούν τέτοιες πολιτικές ηγεσίες όπως οι σημερινές.
Ειλικρινά μπράβο στον Κώστα Καραμανλή.

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top