ΕΛΛΑΔΑ

Politico: Προβάδισμα 9,5 μονάδων στη ΝΔ έναντι ΣΥΡΙΖΑ

europarliament

Προβάδισμα 9,5 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δίνει η πρόβλεψη του αποτελέσματος των ευρωεκλογών σύμφωνα με το Politico, το οποίο αναλύει τα στατιστικά δεδομένα των εθνικών δημοσκοπήσεων σε συνδυασμό με έναν αλγόριθμο.
Η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό 35,22% και ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό 25,74%. Τρίτο κόμμα εμφανίζεται το Κίνημα Αλλαγής με 7,4% ενώ πολύ κοντά βρίσκεται η Χρυσή Αυγή με ποσοστό 7,28% ενώ το ΚΚΕ συγκεντρώνει ποσοστό 6,8%.

politico-eu-greece politico-eu-seats
Σε ό,τι αφορά τις 21 έδρες της Ελλάδας:  9 έδρες η ΝΔ, 7 ο ΣΥΡΙΖΑ και από 2 έδρες το ΚΙΝΑΛ και η Χρυσή Αυγή. Το ΚΚΕ φαίνεται να καταλαμβάνει μία έδρα.

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top