ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αντίο σε ένα οραματιστή

stephen hawking

Ο Στίβεν Χόκινγκ γεννήθηκε ακριβώς 300 χρόνια μετά το θάνατο του Γαλιλαίου και πέθανε την ημέρα των γενεθλίων του Αϊνστάιν

 Μηνύματα από πολιτικούς, celebrities και ηθοποιούς, απλούς ανθρώπους και επιστήμονες κατέκλυσαν το διαδίκτυο. Δείτε μερικά από αυτά:

«Χάσαμε ένα πραγματικά όμορφο μυαλό, έναν εκπληκτικό επιστήμονα και τον πιο αστείο άνθρωπο που είχα ποτέ την ευκαιρία να γνωρίσω. Η αγάπη και η σκέψη μου βρίσκονται με την φανταστική οικογένειά του», δήλωσε ο Eddie Redmayne που είχε υποδυθεί τον Χόκινγκ στην ταινία «Η θεωρία των πάντων».

 

…ενώ στη σελίδα του στο twitter θυμάται το σχόλιο του Χόκινγκ για τον ίδιο: «Δυστυχώς ο Eddie δεν έχει πάρει την ομορφιά μου»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top