ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πάντα θα φεύγω

panta-tha-fevgo

Αυτό δεν είναι τραγούδι #953
Dj της ημέρας, ο Άλλος

Κάθε τόσο γυρίζω σπίτι. Πάντα νύχτα. Πάντα τον βρίσκω να κάθεται στην κουζίνα. Δείχνει αγουροξυπνημένος. Λες και κάθε φορά τον πετυχαίνω σε διάλειμμα από τον ύπνο, όταν σηκώνεται να φάει κάτι, να πιει λίγο νερό, να κάνει ένα τσιγάρο.

Κοιτιόμαστε φευγαλέα. Πάω στο νεροχύτη και βάζω κι εγώ να πιω λίγο νερό, κοιτάζω αφηρημένος από το παράθυρο το βουνό που δεν φαίνεται μέσα στη νύχτα αλλά ξέρω πως είναι εκεί, κολλάω για λίγο και χαζεύω στο περβάζι ένα ποτήρι με λίγο νερό κι ένα ματσάκι μαϊντανό μέσα.

Γυρίζω το κεφάλι με το ποτήρι μου στο χέρι· δεν είναι πια εκεί. Το πρωί, φεύγω πάντα προτού ξυπνήσει.

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top