ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Γνωρίζω πως σχεδιάζεις να σκοτώσεις την Κλυταιμνήστρα…»

Ethniko_Oresteia_Agamemnon

Οι ηθοποιοί του Εθνικού Θεάτρου κάνουν πρόβες για την «Ορέστεια» που θα ανεβάσουν στην Επίδαυρο στην Αυλή του Εθνικού πίσω από το κτίριο Τσίλερ της Αγίου Κωνσταντίνου.

Πολλοί γείτονες παρακολουθούν τις καθημερινές πρόβες στα γύρω μπαλκόνια και πολλοί περαστικοί σταματούν στα κάγκελα.

Ένας από τους ηθοποιούς έκανε την παρακάτω ανάρτηση:


Η Ορέστεια του Αισχύλου, η μοναδική σωζόμενη τριλογία του Αρχαίου Δράματος, θα παρουσιαστεί 28 και 29 Ιουνίου στην Επίδαυρο.

Σε δεύτερο tweet ανακοινώθηκε ότι βρέθηκε ο … εκβιαστής γείτονας!

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top