ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

A thousand kisses deep

1000-kisses

Αυτό δεν είναι τραγούδι #1000
Dj της ημέρας, το dim/art

Αυτό δεν είναι τραγούδι· είναι η χιλιοστή ανάρτηση της στήλης «αυτό δεν είναι τραγούδι». Τη γιορτάζουμε με έναν Leonard Cohen και με χίλια φιλιά — και ας παν στην ευχή τα παλιά, κι από αύριο συνεχίζουμε με το χιλιοστό πρώτο τραγούδι που δεν είναι τραγούδι.

Στείλτε κι εσείς ένα τραγούδι κι ένα κείμενο (από 2-3 γραμμές μέχρι όσο θέλετε) στο dimartblog@gmail.com ή στη σελίδα του dim/art στο fb ή σε κάποιον από εμάς, τέλος πάντων, για να γίνετε dj της ημέρας — βασικά, της νύχτας. Άντε, γιατί μένουν πολλά μέχρι την ανάρτηση #2000 (οπότε και πάλι θα γιορτάσουμε και θα ευλογήσουμε τα γένια μας).

And sometimes when the night is slow
The wretched and the meek
We gather up our hearts and go
A thousand kisses deep

 

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top