ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Christmas group therapy

cover2-xmas-cartoon-3

Αν η γλυκερή χολιγουντιανή —και, κυρίως, καταναλωτική— εκδοχή της χειμερινής εορταστικής περιόδου έχει επικρατήσει στον σύγχρονο δυτικό κόσμο, τα Χριστούγεννα, η Πρωτοχρονιά και ο εορτασμός τους, με όλα του τα ντεσού —μάγοι, δώρα, χιονάνθρωποι, αγιοβασίληδες, έλκηθρα, ελαφάκια, ξωτικά κ.λπ.— αποτελούν σταθερή πηγή έμπνευσης για τους γελοιογράφους και τους καρτουνίστες.  Διαλέξαμε μερικές χαρακτηριστικές αγγλόφωνες γελοιογραφίες. Απολαύστε υπεύθυνα:

1525695_10202136823695693_662671590_n

 

santablog

 

Δείτε όλες τις κάρτες στο DIMART

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top