ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ποπ κορν μετά μουσικής

swedish-chef-psd716771 αντίγραφο

—της Stucano Closer και της Μαργαρίτας Ζαχαριάδου—

Κουζίνα: ένας χώρος πανωλεθριών και θριάμβων. Διασκέδασης και τρόμου. Εκεί όπου μηχανήματα στριφογυρίζουν, πράγματα τσιτσιρίζουν, στερεά και υγρά εκρήγνυνται, περίπλοκες χημικές αντιδράσεις πραγματοποιούνται όσο εμείς παίζουμε μακαρίως με τα μαχαίρια και τις φωτιές.

Κανείς, μάλλον, στον κόσμο δεν συνέλαβε καλύτερα το καθημερινό τρελοκομείο της κουζίνας από τους δημιουργούς του Muppet Show και ιδίως του Swedish Chef…

Διαβάστε τη συνέχεια στο dim/art

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top