Πολιτική

Σ’ έχω κάνει θεό

12111965_10153240543786864_3706808496739256915_n

Ο κ. Καμμένος, ο οποίος διατείνεται ότι συνεννοήθηκε και πήρε το πράσινο φως από τον πρωθυπουργό, εξέδωσε διαταγή σύμφωνα με την οποία στον Στρατό Ξηράς θα φέρουν τον Άγιο Γεώργιο και την Αγία Βαρβάρα, στο Πολεμικό Ναυτικό τον Άγιο Νικόλαο και στην Πολεμική Αεροπορία τον Αρχάγγελο Μιχαήλ (την εικόνα τους θα φέρουν, όχι αυτοπροσώπως τους ίδιους τους αγίους). Ευτυχώς που συνεννοήθηκε με τον πρωθυπουργό, θα μπορούσε να έχει γίνει το αντίστροφο: να έχει συνεννοηθεί με τον Άγιο Γεώργιο, την Αγία Βαρβάρα, τον Άγιο Νικόλαο και τον Αρχάγγελο Μιχαήλ προκειμένου οι αξιωματικοί να φέρουν εικόνα του Τσίπρα…

Διαβάστε τη συνέχεια στο dim/art

 

Σχολιασμός

Σχόλια

Ιδιοκτησία
e-Μεταρρύθμιση

Εκδότης
Γιάννης Μεϊμάρογλου

Διεθυντής Σύνταξης
Μιχάλης Κυριακίδης
mkyriak@gmail.com

Επικοινωνία
info@metarithmisi.gr

H «Μεταρρύθμιση» είναι ηλεκτρονικός κόμβος ο οποίος λειτουργεί με αυτήν τη μορφή από τον Μάρτιο του 2012. Από το 2005 κυκλοφορούσε ως έντυπο και στη συνέχεια ως ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ξεκίνησε από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό χαρακτηριστικό την αγωνία για τη συγκρότηση ενός μεγάλου μεταρρυθμιστικού ρεύματος στην ελληνική κοινωνία. Πρόθεσή μας είναι η ενθάρρυνση των διαδικασιών για μια μεγάλη προοδευτική παράταξη και η ανάδειξη της ανάγκης να εκφρασθεί σε όλα τα επίπεδα – πολιτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό – η οπτική μιας σύγχρονης κοινωνίας, απαλλαγμένης από τις παθογένειές της.

Αναφέρεται στο χώρο της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας, του ριζοσπαστικού κέντρου, του κοινωνικού και πολιτικού φιλελευθερισμού και επιδιώκει τον διάλογο ανάμεσα στις δημοκρατικές - προοδευτικές δυνάμεις της χώρας.

Copyright © www.metarithmisi.gr.

To Top